ALGEMENE BROCHURE

Het gaat voorspoedig met de ontwikkeling van Het Poortgebouw. De bouw is gestart. Als alles volgens planning verloopt, dan kunnen de eerste bewoners medio 2022 hun intrek nemen.

Bent u op zoek naar een duurzaam nieuwbouw appartement? Kijk dan snel met de Woningzoeker welke appartementen nog beschikbaar zijn. Ook kunt u de brochure doorbladeren. Hierin leest u alle algemene informatie en zijn de plattegronden van de appartementen groot (schaal 1:50) opgenomen.

U kunt deze onderstaand digitaal bekijken. Als u een papieren exemplaar wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars; 070-3420101.

PENTHOUSES
De penthouses zijn extra bijzonder; nog groter, met nog meer mogelijkheden. Helder weergegeven in deze brochure speciaal voor de 3 schitterende penthouses. Mariska Jagt heeft bijzonder fraaie inrichtingssuggesties uitgewerkt en naast de basisplattegrond nog een tweetal optionele indelingen. Aan de kopers van een penthouse de keus, de mogelijkheden zijn bijna oneindig.
VERKOOP DOCUMENTEN
We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie