WONINGZOEKER

Welk appartement kiest u?

In de Woningzoeker van Het Poortgebouw ziet u direct het actuele aanbod. Klik op het appartement naar keuze en u krijgt een overzicht van woonoppervlak, prijs, enz. U kunt hier ook de plattegronden downloaden. Graag een persoonlijk, vrijblijvend advies? Maak een afspraak met Robert Kuiper van Frisia Makelaars. Bel 070-3420101, of mail naar info@frisiamakelaars.nl.

ALGEMENE BROCHURE

Voor de presentatie van deze fraaie nieuwbouwontwikkeling is een schitterende brochure gemaakt. Hierin leest u alle algemene informatie en zijn de plattegronden van de appartementen groot (schaal 1:50) opgenomen.

U kunt deze digitaal bekijken op deze website. Als u een papieren exemplaar wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars.

DE PENTHOUSES

De penthouses zijn extra bijzonder; nog groter, met nog meer mogelijkheden. Helder weergegeven in deze brochure speciaal voor de 3 schitterende penthouses. Mariska Jagt heeft bijzonder fraaie inrichtingssuggesties uitgewerkt en naast de basisplattegrond nog een tweetal optionele indelingen. Aan de kopers van een penthouse de keus, de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Contactformulier
DE MAKELAAR STAAT TOT
UW DIENST
Frisia Makelaars
Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
Frisia Makelaars
Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie