Wij hebben goed nieuws. Alle lichten staan op groen; de omgevingsvergunning is afgegeven en we kunnen de start van de bouw van Het Poortgebouw definitief gaan plannen! Wij zijn verheugd u als belangstellende dit nieuws te kunnen brengen. De realisatie van dit project is daarmee een serieuze stap dichterbij gekomen.
START BOUW DIT VOORJAAR
Komend voorjaar starten we al met de sloop van het bestaande gebouw en aansluitend de realisatie van Het Poortgebouw. De bouw van deze stijlvolle ontwikkeling in het Benoordenhout zal naar verwachting circa 1,5 jaar in beslag nemen. Het is nu zaak om alles tot in de puntjes verder voor te bereiden. Via onze nieuwsberichten houden we u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en planning.
29 FEBRUARI ADVIES OP MAAT

De verkoop van Het Poortgebouw is in volle gang. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, u kunt het actuele aanbod snel zien via de Woningzoeker. Vindt u het prettig om meer informatie te krijgen? Kom dan zaterdag 29 februari aanstaande tussen 11.00 en 13.00 uur langs bij het kantoor van Frisia Makelaars, Javastraat 1A te Den Haag. Dit is hét moment om uw mogelijkheden in Het Poortgebouw (nogmaals) nader te bekijken. Na start sloop kan mogelijk herijking van de verkoopprijzen plaatsvinden. Het is dus raadzaam om nu uw beslissing te nemen over uw gewenste aankoop van een van onze comfortabele nieuwbouw­appartement op deze fantastisch locatie.

Hartelijke groet,
Robert Kuiper
Frisia Makelaars
070 342 0101 | info@frisiamakelaars.nl.