Als belangstellende van Het Poortgebouw nemen we u graag mee in de laatste ontwikkelingen.

DE BOUW IS GESTART

De voorbereidingen van een bouwtraject kent vele stappen, waar er betreft Het Poortgebouw, nu al veel van zijn genomen. Op 19 juni jl. is de splitsingsakte gepasseerd en zijn de appartementsrechten officieel ontstaan. Tussen 25 juni en 3 juli hebben 16 overdrachten bij de notaris plaatsgevonden en nog eens 6 overdrachten staan gepland voor in augustus.

Eigenlijk blijven nu vooral nog de feitelijke bouwwerkzaamheden over. VASTBOUW is al weken hard aan het werk op de bouwplaats ter voorbereiding van de start van de sloop en de bouwwerkzaamheden. Op woensdag 8 juli was het zover. De sloop van het oude poortgebouw is die dag daadwerkelijk gestart. Een belangrijke mijlpaal voor u en voor ons.

Onderstaand een aantal foto’s die onlangs op de bouwplaats zijn gemaakt. Het afbreken van het gebouw gaat snel!

PLANNING

Er zijn verschillende markeringen in dit proces. Voor nu is de belangrijkste deadline voor kopers, zoals mogelijk ook u, dat persoonlijke opties nog meegenomen kunnen worden. Het bouwproces staat nog aan het begin, dit geeft u de mogelijkheid om, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, uw eigen indeling van uw droomhuis te realiseren. Over een paar maanden is deze kans voorbij. Dus als u nog twijfelt, dan raden we u aan nu contact op te nemen met de makelaar. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen aangeven en vervolgens de mogelijkheden van deze stijlvolle appartementen en penthouses met hem bekijken.

ZOMERSLUITING

De zomervakantie is bijna officieel begonnen. VASTBOUW zal van 20 juli tot 10 augustus van een welverdiende vakantie genieten. Vanaf medio augustus gaat de bouw weer in volle vaart verder.

Wij wensen u een fijne zomer(vakantie) toe!

Hartelijke groet,
Mede namens het bouwteam van Het Poortgebouw