Den Haag, wat een fantastische plek om te wonen

De stad achter de duinen, Den Haag, is een wereldstad met een rijkdom aan kunst, cultuur en natuur. Hier kunt u genieten van rust en ruimte in een levendige omgeving. De kust, parken en de stad zijn vanuit Het Poortgebouw eenvoudig te bereiken. Wat kiest u als eerst? Een bezoek aan het Binnenhof, een van de vele musea, het Koninklijk Theater, genieten in een trendy loungebar of lekker uitwaaien langs de zee?

Het Poortgebouw

Rustige wijk met een luxe en groen karakter

Het chique Benoordenhout wordt gekenmerkt door groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Om de hoek van Het Poortgebouw ligt een aantal prachtige parken en landgoederen zoals, Landgoed Clingendael, het Sint Hubertuspark en de Scheveningse Bosjes met aangrenzend het Westbroekpark. Hier kunt u eenvoudig direct vanuit huis er even lekker op uit gaan en een frisse wandeling of sportieve fietstour maken. Heerlijk!

Hier heeft u alles in de buurt wat u nodig heeft

Wie houdt van speciaalzaken kan voor de dagelijkse boodschappen naar de nabij gelegen Van Hoytemastraat, de winkels op het Willem Royaardsplein of de Weissenbruchstraat. Op de Van Alkemadestraat stopt de bus die u naar tal van bestemmingen brengt waaronder de binnenstad en het Centraal Station. Ook de omliggende steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn vanaf Het Poortgebouw snel en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar- als eigen vervoer.   

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie