WOLBRAND VAN DER VIS
Wolbrand van der Vis van PBV architecten heeft het ontwerp gemaakt voor Het Poortgebouw. Daarbij liet hij zich inspireren door de kwalitatief hoogwaardige panden in het Benoordenhout met overduidelijke kenmerken van de Haagse School. Deze kwaliteit en stijl is terug te zien door de sterke horizontale belijning, mooie massaopbouw, rijk metselwerk en kozijnen met een slank en donker profiel. Wolbrand is ook de architect van Hilton The Hague. Deze stijl is straks ook goed terug te zien in Het Poortgebouw.
JOS VAN LINDELOOF
Landschapsarchitect Jos van de Lindeloof heeft het ontwerp gemaakt voor de buitenruimte direct om Het Poortgebouw heen. Hij liet zich inspireren door de duinen. Enerzijds omdat Den Haag ‘de stad achter de duinen is’, anderzijds omdat er hoogteverschil zit tussen de straat en de ‘voet’ van het gebouw.
MARISKA JAGT

Interior Design Studio Mariska Jagt ontwerpt interieurs, meubels en producten op maat, waarbij persoonlijkheid, vakmanschap, design en creativiteit centraal staan. Voor de appartementen en penthouses van Het Poortgebouw heeft Mariska Jagt een indelingssuggestie gedaan. Dat betekent dat u naast de basisplattegrond ook de optie heeft om de indeling van Mariska Jagt te kiezen.

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie