28 LUXE APPARTEMENTEN
In de basis hebben alle 28 appartementen van Het Poortgebouw vier kamers en twee badkamers met woonoppervlaktes van circa 100 tot 130 m². De appartementen hebben minimaal één groot balkon op het noordwesten. Er zijn appartementen met een 2e balkon op het zuidoosten. De gemetselde balkons zorgen voor veel privacy.
SCHITTERENDE PENTHOUSES

De vierde etage telt één penthouse en de vijfde etage twee. De drie penthouses van Het Poortgebouw hebben een woonoppervlakte vanaf circa 185 tot zelfs ruim 250 m² en riante terrassen.
Interieurontwerpster Mariska Jagt heeft indelingssuggesties uitgewerkt. De mogelijkheden zijn, binnen de bouwkundige randvoorwaarden, enorm.

PARKEERGARAGE EN BERGINGEN IN DE KELDER
Wie een auto heeft kan ervoor kiezen om een parkeerplek te kopen in de overdekte garage onder het gebouw. Ook zijn hier de bergingen waar u bijvoorbeeld uw fiets kunt stallen. Vanuit de garage kunt u met de lift naar uw appartement of penthouse. Luxe, veilig en prettig.
We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld. Meer informatie