28 appartementen
en 3 penthouses

​Het Poortgebouw in het chique Benoordenhout wordt een plek waar u straks heerlijk vrij kunt gaan wonen in stijlvolle nieuwbouw. Hier klopt alles tot in de kleinste details! Bent u op zoek naar een luxe, ruim en comfortabel vierkamer appartement met ruim terras of balkon in een levendige omgeving? Bekijk de verkoopinformatie en vindt met de woningzoeker het appartement of penthouse dat aan uw wensen voldoet.

Vanaf €570.000 v.o.n.

Vakmanschap, design en creativiteit
Direct bij binnenkomst van Het Poortgebouw ervaart u het luxe wonen. Alles klopt tot in de kleinste details. De afwerking van wanden en vloeren en bijzondere verlichting zorgen voor een warm welkom. Diezelfde sfeer zet zich door naar de etages. Schoonheid en functionaliteit gaan hier hand in hand.
Comfortabele, luxe nieuwbouw

Het Poortgebouw wordt een bijzonder mooi gebouw in één van de meest gewilde woonwijken aan de Bronovolaan in Den Haag. Een ‘digitale conciërge’ in de entrees verhoogt het leefcomfort en veiligheid van de bewoners. Op de begane grond komen 18 zorgstudio’s en op de 1e t/ de 5e etage 28 ruime appartementen en 3 schitterende penthouses. Met ruim balkon of terras dat gunstig op de zon ligt. Onder het gebouw komt een parkeerkelder en bergruimte voor elk appartement.  

NIEUWS

De verkoop van de appartementen en penthouses verloopt goed. Er zijn al verschillende koopcontracten getekend. Bent u benieuwd welke voordelen een duurzame aankoop als een appartement in Het Poortgebouw voor u heeft? Frisia Makelaars informeert u graag, geheel vrijblijvend. Mail voor een afspraak: nieuwbouw@frisiamakelaars.nl of bel direct met 070 – 342 01 01.

Aanmelding start verkoop-event
18 mei 2019

Fijn dat u interesse heeft voor Het Poortgebouw. Vul onderstaand uw gegevens in, dan verwelkomen we u graag voor de presentatie van het plan op zaterdag 18 mei aanstaande tussen 15.00 en 17.00 uur in Hilton, 
Zeestraat 35, Den Haag.

Blijf nu op de hoogte van dit prachtige project!

Kijk op onze Facebookpagina en Instagram voor actueel nieuws en foto’s.
Like HET POORTGEBOUW of deel de pagina met degene die een nieuw, duurzaam en modern huis zoekt!